Kaikki talon sähkötyöt meiltä

Sähköasennus aliurakointina

Kiinteistöjen sähköistykset Pääkaupunkiseudulla

Mikan Sähköpalvelu on tehnyt sähkötöitä aliurakointina yrityksille jo usean vuoden ajan. Olemme luotettava yhteistyökumppani isompienkin uudisrakennusten ja saneerauskohteiden sähköasennuksiin. Palvelemme asiakkaitamme Pääkaupunkiseudulla.

Sähköasennukset laadukkaasti

Toteutamme yrityksen tarpeisiin sopivat sähköjärjestelmät ja valaistukset asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Monipuoliset palvelut ja täsmällinen työ mahdollistavat hyvän yhteistyön ja laadukkaan työnjäljen, johon sekä asiakas että pääurakoitsija voivat olla tyytyväisiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimistojen ja myymälöiden sähköistykset

Tarjoamme avaimet käteen -palvelua yli 18 vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöjen kaikki sähköistykset alusta loppuun sähköasennuksista sähkösaneerauksiin asti. Vuosien varrella olemme tehneet aliurakointitöitä yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille esimerkiksi toimistoissa, julkirakennuksissa sekä liikekeskuksissa.

Yrityksellemme on myönnetty S2-luokan sähköluvat, mikä takaa ammattitaitoisen palvelun. Noudatamme työskennellessämme aina alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä.