Kaikki talon sähkötyöt meiltä

Omakotitalon sähkötyöt

Kodin sähköistykset Pääkaupunkiseudulla

Mikan Sähköpalvelu tekee omakotitalon sähkötyöt ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet kotien ja kiinteistöjen sähköistyksiin, joista meillä on 18 vuoden kokemus. Palvelemme asiakkaitamme Järvenpäässä ja pääkaupunkiseudulla.

Sähköasennukset avaimet käteen -palveluna

Teemme omakotitalojen kaikki sähköistykset alusta loppuun. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua niin isoissa kuin pienissäkin urakoissa. Olipa kyseessä pistorasian asennus tai koko asunnon sähkötyöt, me autamme mielellämme. Palveluihimme kuuluvat omakotitalojen sähköasennukset ja sähköhuollot, jotka teemme sähköturvallisuusmääräyksiä noudattaen.

S2-ryhmän luvat omaava sähköliike

Kodin sähkötyöt tulee aina teettää osaavalla ammattilaisella, jotta kodista tulee toimiva ja turvallinen paikka. Samalla vältytään paloturvallisuusriskeiltä ja muilta ongelmatilanteilta, joita maallikon tekemä asennus tai korjaus voivat aiheuttaa.

Mikan Sähköpalvelu tarjoaa ensiluokkaista sähköalan osaamista kotiisi. Meille on myönnetty S2-sähköpätevyys, eli saamme tehdä enintään 1 000 V:n sähkötyöt. Tunnemme omakotitalojen nykyaikaiset sähköasennustavat ja osaamme valita sopivimmat menetelmät jokaiseen kohteeseen.